Sunday, September 30, 2012

Tempahan HEADER, WATERMARK, BANNER & lain2 kini dibuka!!

Assalamualaikum

Anda impikan header, watermark, menu tab(simple), cursor nama & banner yang comel dan murah??? 
Lily ade berita baik untuk anda.
 Kini, Lily ada menyediakan perkhidmatan untuk membuat header, footer, watermark, menu tab(simple), cursor nama & banner.
 Harganya jugak berpatutan iaitu serendah RM2-10 sahaja...


Range harga: 
Header:- RM10
Footer:- RM10
Watermark:- RM5-10
Banner:- RM5-10
Menu tab(simple):- RM2 / each
Cursor nama:- RM3

Sesiapa yang berminat bolehlah inform kat
Sertakan bersama:
URL Blog, TITLE Blog,Tagline(jika ada)
SAIZ Header/Footer/Watermark/Banner/Menu tab
KONSEP Header/Footer/Watermark/Banner (cth: simple, colourful, flower)
GAMBAR yang nak letak dalam Header/Watermark/Banner 

Header/Watermark/Menu tab dibuat menggunakan ADOBE PHOTOSHOP

Macam mana nak bayar??
Cara bayaran adalah melalui TOPUP ( Celcom), POS @ BANK IN (lebih prefer bank in)...

Hanya penempah yang serious & tak cerewet je akan dilayan.
Ini adalah FIRST TIME Lily bukak tempahan ni.. Harap ada yang sudi menempah.
Lily akan cuba sedaya upaya untuk penuhi kehendak anda.



Portfolio:
DILARANG MENCURI HASIL KERJA SAYA!!











(yang atas ni lily edit untuk kawan)

UPDATE!!
Penempah pertama : Nurul
Comel x??? Meh la tempah ngan Lily. MURAH je.. ^_^

Penempah ke-2: Cik Azlyzah
Penempah seterusnye...

Cik Tet



Kasih Lestari

Liza









watermark











Amacam??? Cantik tak?? Meh la tempah..Hehe
 ^_^ 

Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

13 comments:

NURUL ◕‿◕ said...

ada contoh header yang lily edit tak?nak tengok..mana tahu boleh tempah nanti (; nanti inform kat shoutbox saya ye ^^

NURUL ◕‿◕ said...
This comment has been removed by the author.
NURUL ◕‿◕ said...

nak tempah header tu boleh?tapi kalau inform dekat fb je boleh tak?sebab saya jarang bukak email..nanti cam biasa inform kat shoutbox ^^

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik nak tempah jugak..Nanti cik info kat email^^

Erna Ziana Lamsera said...

comelnya header. nana design header sendirik tapi pandai buat simple2 jek huhu. alang2 sggah nk tggal jejak. jom join segmen review blog jom:)
http://ernaziana.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html

Nasuha said...

cntik smua header yang awk buat..

Anonymous said...

bijak saudari.. xsangka ad bakat terpendam.like3

umialya said...

buatkan akak watermark 1,

http://mimialya1.blogspot.com

apa2 email ke umialeeya@gmail.com

fieda said...

cantik2 semuanya...

Lily said...

@fieda
thanks..biasa2 je ^_^

anis suryanie said...

sangat2 cantik n cute :) best nye pandai edit header sendiri kn?
hari2 boleh tukar ;)

ratu zuleyqha said...

cantiknya.. saya nak tempah 1 header boleh?ni emel saya, ratu.zuleyqha@gmail.com

ibu ammar said...

salam...nak tempah header boleh?ni emel sya, riehana0110@yahoo.com.my

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily