Wednesday, October 3, 2012

Watermark Oh Watermark...

Assalamualaikum
Hai Guys!!! What's up??
Well, hari ni tetiba rajin lak buat WATERMARK. Lily tak pernah tahu apakah itu watermark hinggalah ade seorang blogger ni tanye Lily sama ada Lily ada amek tempahan untuk watermark or tak.  lily tertanya-tanya APAKAH ITU WATERMARK?? Ooh, sungguh ketinggalan rupanye diriku ni. Watermark pun tak tahu. =,=' (Memalukan tol)..

Tapi, be positive la kan.. I'm a new Blogger. Biasa la tu tak tahu kan. Huhu.. (Saje nak cover malu).
Lily tengok orang lain semua ada watermark tu so Lily pun rasa nak buat la jugak walaupun tak berapa nak pandai. Tapi, tak kisah la tak cantik pun, janji ada la jugak daripada takde langsung.
Inilah hasilnye, JENG JENG JENG!!!
............
.......
....
...
..
.


Comel tak?? 
Awww... Biasa-biasa je. Hehe.
korang rase kalau Lily nak amek TEMPAHAN WATERMARK ok tak??
(Tolong bagi pendapat anda di ruangan KOMEN)

Ok, thanks..Bye!


Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

4 comments:

nurhasnatulnabila said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nurhasnatulnabila said...

Comel nyerrrrr

Isabel Diaz said...

Bestnye ader watermark sendiri :)

Nur Irdina said...

Cantiknyer... Pandai akak buat kan...

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily