Friday, February 22, 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Klik Banner Untuk Join

Hey hoy korang! Malam ni tersangatlah bosan sampai tak tahu nak buat apa. Bosan jugak asyik mengadap lappy je. Jadi, untuk mengurangkan rasa kebosanan tu, lily blogwalking and join segmen ni. 
Korang nak join jugak?? Meh la join sama-sama. Just klik je banner kat atas tu ek.
 ^_^

Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

22 comments:

MarnieyZ said...

GOOD LUCK :)

NurulFHMT ◕‿◕ said...

terima kasih sudi join segmen saya ye ^_^

boleh check link awak di sini :
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

jangan lupa bw peserta-2 lain :D

Idilia said...

done follow., dari segmen y sama jgk., jemput singgah

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama, done follow you.

tolong saya dekat sini boleh
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi said...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle said...

salam kenal..

dari segmen yg sama...

jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Miss Za said...

salam kenal..follower ke 493...
jom singgah n follow sini jugak..
http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

Hazim Zamri said...

Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-510..

please follow me back:
http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dak Skema said...

Dari segmen yang sama. peserta #151

http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily