Wednesday, March 6, 2013

Thanks For Those Who Wish...




Hai.. Apa khabar semua?? Harap semua sihat2..I'm the birthday girl today. Kek kat atas tu aku yang punya. Jangan sape2 berani curi ok. Nanti aku gigit tangan tu baru tahu. Gigi tajam nih!!

Oo ye, sape yang birthday die hari ni jugak?? Sila angkat kaki anda..
Hehe. Bajet boleh nampak je aku ni. Haha..
^_^

Tujuan utama tulis entry ni SEBAB....

Nak ucapkan terima kasih kepada semua yang wish befday aku.
Thanks a lot. Jangan lupa pos hadiah taw.
Haha.. Gurau jela. Don't take it seriously.
Tapi kalau ada yang nak bagi tu, aku terima jela.
Tak elok kan tolak pemberian orang. 

Ok la, aku ada banyak keja nak buat ni. Cau dulu.. 
Bye!

P/s: Maaf atas penggunaan 'aku' kepada yang lebih tua.






Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

2 comments:

MarnieyZ said...

epy besday dear. :*

Nasuha said...

Jemput join segmen sy http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily