Wednesday, May 15, 2013

Blog Berhabuk..

..Assalamualaikum..
Hi korang!! mesti korang tertanya-tanya mana Lily menghilang kan?? Huhu..Perasan!!!
masa nak masuk blog ni tadi, terbersin den taw. Yela, dah berhabuk giler la kan. kalau timbang, ada la kot dekat sekilo. =,=' 

Huhu.. Bukan malas, tapi sekarang Lily agak busy dengan praktikal. Balik-balik penat terus tidur. Tak sempat nak menjenguk blog kesayangan  ni hah..
Ni pon sebenarnya tak tahu nak update pasal ape. Tetiba teringat pulak blog kawan yang Lily editkan. Lily edit full ni taw. Cantik tak?? Ececeh... Lily masih merangkak lagi so mampu buat simple2 jela. Janji dia puas hati kan. Kira ok la kan.. haha. Nak tengok hasilnya??
Taraaaaaaa!!!!!
Amacam? Ok tak?


Nama tuan empunya blog ni nazurah.. nama yang sedap kan. Nama blog dia pun sedap jugak. 

 Ada maksud yang mendalam tu. Ate, kome paham idok?? kalau tak paham, buat-buat paham jela.. hehe. Blog yang bertemakan biru pink ni penuh dengan pengisian hati taw. Lily suka baca entry-entry blog nih. Bezzzzzzz!!!
Tuan blog ni pun masih baru dalam dunia blogging. So, jom la pakat-pakat support blog dia. Jangan lupa FOLLOW taw. 

NAK TERJAH???
 

Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

3 comments:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

waheed rauf said...

http://gamesyork.blogspot.com/

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Jom LIKE.. =)

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily