Thursday, September 25, 2014

Done Edit Blog BFF

:::Assalamualaikum:::

Hey stalker!!!
Thanks melawat blog Lily. Malam ni boring-boring update la blog yang dah berbau hamis hapak  ni. Dah macam bau stoking sebulan tak basuh pulak. Ok, ni memang melampau! Huwa3!!!
Ayat hiperbola je lebih. :p
Almaklumlah dah lama terbiar. Boring la sangat kan. Padahal minggu depan ada CONASS. 
Satu ape pun tak study lagi. Huhu! 
Memang jenis yang suka study last minute kan. 

Btw, Lily baru je siap edit blog BFF Lily ni merangkap roomate setia since Lily 1st year lagi kat UM ni. Sekarang dah 4th year. Dia ni baru je nak berjinak-jinak dalam dunia blogging ni. 
Orangnya cantik and cute taw. Sue, jangan kembang okeyhhh. Cover sikit..Hehe ^^
Follow la blog dia taw. Alang-alang singgah kan 

Moh kite jalan-jalan kat blog BFF Lily...
Klik link nih




Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

2 comments:

Sophia Hany said...

dah lama tak dtg ke blog ni.. baru jumpa post akak dlm sy punya reading list

Lily said...

@Sophia Hany hehe.. busy dik. dah lama xupdate blog. btw, thanks singgah blog akak. ^^

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily