Tuesday, August 16, 2016

Pelamin Impian Si Raja Sehari


Assalamualaikum

Huhu..sekarang kan musin mengawan..ehhh..musim orang kahwin..so, banyak la rekaan pelamin yang serba indah dan mewah yang dapat kita tengok. Memang cantik-cantik. Lily pun teringin la nak bersanding atas pelamin yang cantik gak. Huu.. Berangan dulu laa. Lambat lagi kot. 

Tadi godek-godek la kat google tengok-tengok rekaan pelamin ni. Ni adalah antara pelamin idaman. Berangan dulu. Mana tahu kot-kot tak lama lagi dapat. ^^

Jom cuci mata..












Semua nampak cantikkkkk...Geram je rasa...
Semua aku suka laa. Haha. 
Eksaited je lebih.

Ok la..Nak berangan jap..
 Adios!


Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

3 comments:

Shikin Razali said...

Wahhh, sumanya nampak cantik dan cute.. Tapi akak paling suka gambar yg first dan last tue, lagi cute... hehehe aci tak naik pelamin utk kali kedua? sebab rindu nak bergmbr atas pelamin... hihi

Cik Tie said...

ahaa..semua nampak cantik2 belaka

Fatin Days said...

Suka window shopping tengok pelamin kan. Rasa macam nak semua :p

http://www.fatindays.com

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily