Saturday, August 25, 2012

Freebies Header Cute!!

Assalamualaikum...
Hey Blogger!!! Harinni Lily bermurah hati nak kasi korang header free...
Header ni Lily yang buat sendiri taw. Comel x?? hewhew.. ^_^ 
Kalau korang nak amek jela taw. FREE OF CHARGE!! Jangan malu-malu, nanti menyesal.. Heheh

Ni header yang teramat-amat CUTE tu!!! Kalau nak tengok dengan lebih jelas, klik je header 2..Header ni bersaiz 800x400 pixels ok..









Well, comel x guys?? Hehe..
 Kalau nak amek, bagitaw Lily erk!! 
 Jangan lupe tinggalkan KOMEN korang.. :)

Bye2!!


Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

4 comments:

hafizah kadir said...

amek satu ye . thanks ! cantik sgt .

Pistachio Izzah said...

amek1,yerps!

✿Gucciey Lavender✿ said...

assalamualaikum . saya amik satu header . thanks keyh . byk blog dh saya cari tapi header ni memang comel . hehe . thanks sagt ! :D

CeQ m!3r4 said...

saya nak satu tau awak

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily