Saturday, November 17, 2012

1st DOODLE

Assalamualaikum

Wah, cam tak percaya pulak Lily akhirnya berjaya jugak buat doodle sendiri walaupun tak berapa nak comel, janji ada la jugak hasil tangan sendiri kan. Ni first time Lily buat doodle. Susah jugak ek. lily buat doodle ni guna adobe photoshop. Nak tengok??? 

COMEL TAK??? Huhu.. ^_^


Doodle ni Lily tak nak guna pun. So, sesape yang nak silalah amek. Tapi jangan lupe bagitaw ek. 
KOMEN KAT BAWAH NI TAW..
^_^

Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

7 comments:

miszfazierra said...

comelnya doodle ni :)

Nur Irdina said...

comellah doodle nie.. doodle yg 1st sye buat pon tak secomel nie... :D

munirah :) said...

first time ? pakai photoshop ?
my god, kira lawa gila ni >,<
sangat3 awesome :D

Lily said...

@miszfazierra thanks.. biasa2 je..hehe

Lily said...

@Nur Irdina tq..hehe. besa2 je. 1st time kot.. :)

Lily said...

@munirah :) thanks awk.. ^_^

Ena's Palace said...

cute..cute..pandai awk!

salam kenal..
sudi2 la lawat:
http://ena7t5.blogspot.com

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily