Tuesday, November 10, 2015

Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip


Assalamualaikum/ Hai!


KLIK BANNER UNTUK JOIN


Tadi Lily jenjalan jap lepas tu terjumpa satu blog ni tengah buat satu GA. Pemilik blog Cik Tulip @ nama sebenar Shahirah Mohamad. Blog yang simple tapi menarik berkisarkan tentang life cik tulip sebagai seorang student and ni adalah merupakan giveaway pertama beliau. Wahh!! lily pun belum pernah buat GA lagi tau. Tak nak komen banyak sebab cik tulip pun cakap tak perlu panjang-panjang kan. Hehe.. Moh le join ramai-ramai. Klik banner kat atas tu ye!


Okay syarat-syaratnya mudah sangat-sangat.
  1. Korang mesti follow blog ciktulip
  2. Add to Circle G+ShahirahMohamad
  3. Buat entry bertajuk "Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali) dan komen pasal blog ciktulip (tak perlu panjang-panjang sangat asal sedap dibaca sudah he he he) 
  4. Tag 3 orang rakan blogger yang lain dan pastikan mereka join sekali segmen ini 
  5. Publish entry tersebut 
  6. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini 
  7. Giveaway ini akan berlangsung dari 9 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 2 Disember 2015. 
  8. Hanya 3 orang pemenang bertuah akan memenangi giveaway ini dan pemilihan dibuat oleh ciktulip sendiri 
  9. Wish you all the best! 


Lily tag:


Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

5 comments:

Eintan Nurfuzie said...

good luck

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dari segmen yang sama....semoga berjaya..

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

Shahirah Mohamad said...

Terima kasih sudi join :D
Done followback blog kamu :D

Mera Hussain said...

Hye....datang dari GA yang sama. Good luck ye. Hehehe

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN (30 NOV)

Giveaways by MrsFara bernilai RM329 (31Dec)

JOM SHOPING DENGAN PS IKEA PERLIS (30Dec)

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily