Friday, January 18, 2013

Done edit!! Fuhhhhh...

Edit??? 
Edit ape ek?? 
Mujur la ada yang tertanya-tanya kan. Tajuk tak suspen langsung. Huh!!
Sebenarnye Lily diminta oleh kawan Lily untuk mengedit blog dia ni. 
Lily tak ada ambil tempahan untuk edit blog. Edit ni pon just nak tolong kawan je. Ditambah dengan kebosanan tahap maksima, jadi lebih baik la menghabiskan masa mengedit blog daripada  terbongkang je atas katil. Seronok jugak dapat edit-edit blog orang ni..
Inilah dia hasil editan yang tak seberapa. Janji tuan blog puas hati, kira ok la. :)
Nama tuan empunya blog yang Lily edit ni Ceq Miera.
Nama Blog Comel dia PEACH COBBLER..
Unik kan ^_^
Sebenarnye Ceq Miera ni masih baru lagi dalam dunia blogging ni. So jom lah pakat-pakat terjah blog Ceq Miera ni. FOLLOW dia sekali taw..Rajin-rajinkanlah tangan tu ye tekan button FOLLOW.
^_^

Nak terjah??
Klik sini http://pencarianhatisuci.blogspot.com

Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

4 comments:

Queen Sophia said...

cntik..
http://queen-sophia.blogspot.com/

CeQ m!3r4 said...

thankz alot.. very satisfy with ur work dear.. sangat berbakat.. jadi wedding planner pun boley.. :)

Cik Aishah said...

cantik..:)

Jamil Hashim said...

http://jmbelog.blogspot.com/ > > >SALAM KENALAN

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily