Friday, January 25, 2013

PROMOSI HEBAT!!!


PAKEJ TELAH DITUTUP

Wow!!! ada promosi hebat???
Kini, Lily ada menawarkan pakej istimewa..
Nak tahu pakej ape??
Tengok di bawah..




So, sape yang nak tempah sila inform kat 
FANPAGE LILY
inform pakej mana yang korang nak..
&
Sertakan bersama: 
URL blog
Title blog
Tagline(jika ada)
Konsep header/ watermark: cth(simple, flower, colourful)
Gambar yang nak letak dalam header/watermark 
Saiz header/watermark
nama untuk cursor, warna font 
Pembayaran boleh dibuat secara BANK IN, TOPUP CELCOM @ POS

Kepada yang tak nak tempah ikut pakej, korang boleh tempah satu2 ..
Klik SINI

Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

4 comments:

Athirah Farah said...

hye.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)

free tak.?? jom join satu segmen..

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

if tanak join takpe.. tapi drop komen la kt situ ya.! =) boleh kan.??

thx.! =))

fatin amalina husna said...

boleh tahan ye..=) tp husna baru sgt ubah suai blog..huhu..

ratu zuleyqha said...

woww! rase macam nak tempah lagi jek, tapi.... takde pakej untuk banner ke wak? heee (sorry)

Lily said...

@ratu zuleyqha hehe.. nk banner ke?? awk bleh amek pakej A. header tukar dengan banner.. tp klau nak pakej laen boleh gk.. kna tkr dgn watermark

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily