Wednesday, January 16, 2013

FREEBIES: Doodle Muslimah Berjubah

Peace!!! Hye guys..
Hari ni tetiba rase bosan sangat. Almaklumlah exam dah abeh. Tapi still tak dapat nak balik kampung lagi coz ada KEM. Sob3x.. :'(
Sedih giler..Menyesal join KEM.. Uuwarrrgghhhhhhhh...
Eh, dah meraban tahap ape dah ni.. Cool la kan..
Rilex r.. tak lama dah pon. saje nak sedapkan hati sendiri  =,="
Dalam sedih+bosan ni, terhasillah doodle yang tak berapa nak comel nih..
So, nak kasi kat korang jela.
orang bagi FREE, ambik jela.
Jangan banyak soalllll
Shhhhhhhh!!! 
(tutup mulut tuh)
Hehe...
kalau nak ambik, bagitaw kat KOMEN ek..
^_^








Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

4 comments:

Delimasari said...

akak nak ambik yer

umialya said...

nak

Queen Sophia said...

klau leh buatkn tutorial tuk sy,mcm mna nak buat post footer mcm akak?...

Blander's Honey said...

ambik taw..hehe

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily