Friday, October 23, 2015

Giveaway Duit Saku Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya


Thanks Sudi Baca. Like Kalau Suka Ok ^_^

7 comments:

budakbandunglaici said...

Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

Ms. Kejupenyet said...

Good luck ye
Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Haffizul Iskandar said...

Hye..dari segmen yang sama..jalan-jalan sini..done follow juga..#651 :)

http://ceritaejoy.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Una Lily said...

Good luck dari segmen sama, done follow ;)
http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Mrs Yatie said...

PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Fiefi Irafizah said...

Good luck !

budakbandunglaici said...

TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

Sila like fan page ini, info untuk anda

Tutorial By | bakul2011

 
COPYRIGHT@ All Right Reserved to Bicara Lily. Design by Lily